با راه اندازی سیستم فاضلاب شهری (اگو) و گسترش آن، نیاز به عمل حفر چاه کاهش یافته است. اما در برخی از مناطق که سیستم فاضلاب شهری راه اندازی نشده است برای دفع فاضلاب باید از حفر چاه فاضلاب، یا برای دفع آب باران از حفر چاه جذبی استفاده کرد.
حفر چاه فاضلاب معمولا به قطر 80 الی 100 سانتی متر کنده میشود، همچنین برای مصارف و کاربرد های دیگر به قطر های بیشتری نیز کنده می شود.
حفاری چاه فقط حفر چاه فاضلاب و یا حفر چاه جذبی نیست بلکه برای کاربرد های بیشتری از حفر چاه استفاده میکنند که در زیر به چند نوع از آن ها اشاره کردیم.
اگر نیاز به حفر چاه دارید و یا اینکه به مشاوره رایگان نیاز دارید، فرقی نداره کدوم منطقه هستید کافیه با یکی از شماره های زیر تماس بگیرید تا با کارشناسان ما در این رابطه صحبت کنید.
مرکز و جنوب تهران
مرکز تهران
حفر چاه فاضلاب در مناطقی که به سیستم فاضلاب شهری متصل نیستند یا ارتفاع منازل از سطح خیابان پایین تر است، به منظور دفع فاضلاب استفاده میشود.
همچنین زمانی که چاه فاضلاب شما پر شده باشد و بعد از چندین بار تخلیه بازهم زود به زود پر میشود نیاز دارید که یک چاه فاضلاب جدید کنده بشه.
حفر چاه فاضلاب میتواند توسط ابزار های زیادی صورت بگیرد اما برای حفر چاه فاضلاب در منازل بهتر است از نیروی انسانی کمک گرفته شود. تا هم در هزینه صرفه جویی شود و هم نیاز به فضای کم برای حفر چاه دارد.
اجزای چاه فاضلاب : چاه فاضلاب به طور کلی دارای دو بخش میباشد که عبارت اند از میله ی چاه و انباری چاه. میله چاه به صورت عمودی کنده میشود و معمولا برای مصارف فاضلابی قطر آن 80 سانتی متر میباشد.
همچنین ارتفاع میله ی چاه بین 8 الی 15 متر کنده میشود. البته این متراژ ربطی به بهتر یا بدتر بودن چاه ندارد و کاربرد متراژ های مختلف متفاوت میباشد.
کول گذاری چاه فاضلاب : در چاه های فاضلاب از کول گذاری برای استحکام چاه استفاده میشود. عمل کول گذاری هم در میله و هم در انباری استفاده میشود.
در مناطقی که جنس خاک آن نرم بوده و امکان ریزش وجود دارد باید از کول گذاری میله و انباری استفاده شود که کول در میله چاه به صورت عمودی و در انباری چاه به صورت لانه زنبوری کارگذاری میشود.
خاک برداری : برای خاکی که از کندن چاه به وجود آمده میتوانید روی شرکت اوستاش حساب بازکنید چون این شرکت صفر تا صد عملیات حفرچاه فاضلاب اعم از حفر چاه، لوله کشی،خاکبرداری، طوقه چینی و … را انجام میدهد.
حفر چاه جذبی همانطور که از اسمش پیداست برای جذب بیشتر آب استفاده میشود. شاید بپرسین چه نیازی به این چاه داریم؟
در حفر چاه جذبی از روش هایی که برای حفر چاه فاضلاب استفاده میشود، استفاده میکنیم. اما از چند روش بیشتر که برای جذب بهتر آب کمک میکند هم استفاده میکنیم.
در مناطقی که جنس خاک آن به گونه میباشد که آب را جذب نمیکند و در خود نگه میدارد از این روش چاه کنی استفاده میشود که چاه در مدت زمات کوتاه پر نشود.
یکی دیگر از خدمات شرکت اوستاش حفر چاه ارت میباشد. چاه ارت برای دفع برق بدنه ی اشیاء فلزی که در اثر وجود اتصال به وجود می آید است.
حفر چاه ارت نکات ضروری بسیاری دارد که در حفر چاه ارت باید یبه آنهاتوجه ویژه ای کرد تا دچار خطرات ناشی از آن نشویم.
خدمت دیگری که از شرکت اوستاش میتوانید دریافت کنید ، حفر چاه پافیلی میباشد.
از این چاه که در متراژ های کم کنده میشود برای شمع و یا جای ستون ها در امر ساختمان سازی استفاده میشود که محاسبات آن نیز به عهده مهندس ساختمان می باشد.
حفر چاه آب نیاز همه ی باغ ها و باغداران برای آبیاری میباشد. معمولا حفر چاه آب در متراژ های بالا صورت میپذیرد و باید با احتیاط بالا انجام شود.
حفر چاه آب هم به صورت دستی و هم به وسیله ی دستگاه و ابزار های چاه کنی انجام میشود. دستگاه هایی که استفاده میکنیم در زیر به صورت مفصل توضیح داده ایم.
مغنی های شرکت اوستاش چاه هایی تا عمق حتی 150 متر را نیز به صورت دستی حفر میکنند که نیاز به حرفه و تخصص خاصی دارد.
خاک رس : جنس خاک رس جوریه که آب رو تو خودش نگه میداره و مانع جذب خوب آب میشه و باید از روش های حفر چاه جذبی استفاده کنیم.
خاک شنی : این نوع خاک بدلیل اینکه آب رو تو خودش نگه نمیداره بهترین نوع خاک برای حفر چاه فاضلاب میباشد. که منجر میشود چاه دیرتر پرشود.
خاک ماسه ای : این نوع خاک هم بدلیل جنس خاصش از جذب آب بالایی برخوردار نیست و پس از مدت زمان کم خاک اشباع شده و دیگر جذب آب ندارد.
نکته قابل توجه در حفر چاه فاضلاب که باید توجه ویژه ای به آن کنیم، مکان حفر چاه می باشد. تشخیص مکان مناسب چاه نیاز به تخصص خاصی دارد و کار افراد معمولی نمیباشد.
مکان حفر چاه بستگی به موقعیت پارکینگ ، ستون ها ، محل رفت و آمد افراد و …. دارد که باید همه ی اینها مورد توجه قرار گیرد.
برای حفر چاه با کاربرد های مختلف از روش و دستگاه های مختلف استفاده میشود که هر کدام مزایا و معایب خود را دارند. در زیر به چند مورد از آنها اشاره شده است.
افتادن اشیاء درون چاه های روشویی ، توالت ایرانی ، توالت فرنگی و سایر چاه ها امری است که به دفعات زیادی مشاهده شده است.
هنگام شستشوی دست، زیاد اتفاق می افتد که انگشتر درون چاه روشویی می افتد. در مرحله اول باید مراقب بود که این اتفاق نیوفتد.
ولی اگر همچین اتفاقی افتاد هیچ نگران نباشید چون انگشتر نمیتواند از سیفون روشویی پایین برود و فقط کافیست سیفون روشویی را باز کنید و انگشتر را در بیاورید.
اما شما در این مواقع دستپاچه شده اید و کاری از دستتان برنمی آید و خیلی از شما ها با ندانم کاری باعث پایین رفتن شیئ شده اید.
شاید برای اکثر شما اتفاق افتاده باشد که موقع استفاده از دستشویی ایرانی ساعت یا انگشتر یا دسته کلید تان درون کاسه بیوفتد.
باید بگم اگر وسیله ای درون کاسه بیوفتد اصلا نباید سیفون بکشیم و یا آب را باز کنیم. چون این کار باعث می شود وسیله پایین برود.
در این مواقع میتوانید از متخصصان شرکت اوستاش کمک بگیرید تا با به کار گیری تجارب خود وسیله را با ابزار مناسب از چاه در بیاورند.
وقتی وسایلی شبیه سر شیر دستشویی یا شبیه به این درون کاسه افتاد و به یک لوله بازکنی نیاز داشتید میتوانید از تیم حرفه ای لوله بازکنی ما کمک بگیرید.
چنانچه برای شماهم این اتفاق افتاده که موقع استفاده از کاسه توالت فرنگی انگشتر یا ساعتتان درون کاسه بیوفتد نگران نباشید.
درصورتی که سیفون را نکشیده باشید شانس این را دارید که وسیله تان را بیرون بیاوریم چون این وسیله ها در سیفون S مانند کاسه توالت فرنگی میماند و با ابزار مناسب میتوان آن را درآورد.
اکثر مناطق اهواز به سیستم فاضلاب شهری (اگو) متصل شده اند این سیستم نیز در منطقه شما راه اندازی شده و منازل به آن متصل هستند. اما برخی از منازل به شیوه سنتی فاضلاب را دفع میکنند و از چاه استفاده میکنند.
چاه های فاضلاب بستگی به متراژ انباری و جنس خاک منطقه بعد از چند مدت استفاده، پر میشوند و نیاز به تخلیه پیدا میکنند.
تخلیه چاه توسط انواع ماشین های بزرگ و کوچک انجام میشوند و این امر ممکن است توسط پمپ لجنکش یا مکنده انجام شود.
ماشینهای موجود شرکت اوستاش 4000 ، 6000 ، 8000 و 12000 هستند و بستگی به موقعیت چاه و منطقه از یکی از آنها استفاده میکنیم.
مکنده یک وسیله مکش است که به تانکر روی ماشین وصل میشود و با گیربکس ماشین کار میکند. این دستگاه هوای داخل تانکر را خالی میکند و این امر باعث میشود لوله متصل به آن سر تانکر لجن درون چاه را خالی کند.
پمپ لجنکش به تانکر متصل نمیشود و به درون چاه ارسال میشود. این وسیله با برق کار میکند و هیچ سروصدایی ندارد که این ویژگی باعث میشود که بتوان در شب بدون مزاحمت به همسایه ها عمل تخلیه چاه را انجام داد.
از معایب این روش این است که شن ، سنگ و لجن ته چاه را نمیتواند با پمپ لجنکش تخلیه کرد و باید از روش مکنده استفاده کرد.
چاه های فاضلاب بعد از یکبار تخلیه شدن، درز های چاه گرفته و در زمان کوتاه تری نسبت به قبل پر میشوندو اما چگونه این مشکل را حل کنیم؟
نیرو های ما در بخش لایروبی چاه این مشکل را حل میکنند و با ارسال یک یا دو مغنی به داخل چاه، دیواره های چاه و انباری را تراش میدهند و باعث میشود درزهای چاه باز شوند و مدت زمان پر شدن چاه افزایش یابد.
هنگامی که با استفاده از لایروبی چاه مشکل چاه شما حل نشود باید یک چاه جدید حفر کنیم. و از سرریز چاه قدیم به این چاه اتصال دهیم تا لجن ها در چاه قدیمی ته نشین شوند و آب فاضلاب به چاه جدید وارد شود.
این امر باعث میشود که آب جذب شود و مدت بسیار طولانی زمان ببرد تا چاه پر شود. اگر هم برای اولین بار است که میخواهید چاه حفر کنید میتوانید روی تیم حرفه ای ما حساب باز کنید.
نمادهای اوستاش
تمامی حقوق کپی و رایت برای شرکت اوستاش محفوظ می باشد.